søndag 3. februar 2008

Tilbake i Tokyo med dame

ohisashiburi ne!Lenge siden sist. Nå har jeg hatt fantastiske dager i mitt tredje hjem Tokyo sammen med Ingrid. Det har skjedd en del siden sist, så jeg bare skrive litt nå, sånn at dere får det i puljer.

I tillegg til å handle klær på de fleste plassene Tokyo tilbyr har vi vært på FujiQ. Det er en av de beste fornøyelsesparkene i verden, iallefall når det kommer til berg-og-dal-baner. De har hatt verdens høyeste bane, verdens raskeste bane, og den i verden med flest looper. De holder ikke titlene lenger, men de tar pusten fra meg iallefall, og man har god utsikt til Fuji-fjellet.
Vi tok også turen inn på et av de berømte spøkelseshusene. Det var spennende, med skuespillere som zombier, og vi fikk løpt en del.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Audun!
Akkurat som ei dame er bedre enn fire? Takk for god guiding. Vi ses om ca 14 dager.
Klem fra damene

Anonym sa...

og dette er damene

Ingrid Garli Dragset sa...

Hmm.. lurer på om jeg må følge bedre med..?! Ser ut til at damene har hatt mange fine opplevelser i Tokyo! har du tatt dem med på ordentlig sushibar, Audun?

Tusen takk for en fantastisk tid i 'landet ditt', jeg har hatt det helt utrolig! Vil tilbake...!

Klemmer

Anonym sa...

Moro at det skjer noe. Takk for sist Ingrid. Håper vi får treffe deg til sommeren når Audun kommer tilbake. Det var kjekt at du feiret nyttår med oss. Bra å treffe deg på msn Audun. Kos deg videre. varme klemmer